Gastenboek

Welkom! In ons gastenboek kun je een reactie achter laten. Voor andere aanstaande ouders of voor ons. Wil je graag persoonlijk iets nabespreken? Geen probleem! Maak telefonisch een afspraak met ons.

Schrijf een nieuw bericht voor in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Jolanda Jolanda uit Hilversum heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 1:42 am:
Zwanger,schap , bevallen en ook de kraamzorg daarna........ Voel je welkom en thuis bij het warme team van Materna,! Nooit geweten dat er zo,n fijne zorg zou bestaan! Daarom raad ik het ook iedereen aan,! Compleet ,oprecht en zeer professioneel, Materna is wat ik aanbeveel! .........boven al het andere
Angela Angela uit Hilversum heeft geschreven op 2 juli 2019 om 10:34 am:
Ik ben nu zwanger van mijn 3de kindje. 1ste kind hier geweest heftige zwangerschap gehad. Had zwangerschaps vergiftiging , ze hielden me continu goed in de gaten, maar helaas werdt ik door gestuurd naar het zh. 2de zwangerschap hier ook geweest. Wederom goede begeleiding gehad. En hielden mij ook weer goed in de gaten. Namen mijn serieus en behandelden mijn klachten op de juiste manier. Goede begeleiding tijdens en na de zwangerschap gehad. Nu 3de zwangerschap ook weer bij materna, dit omdat ik ze professioneel vind, de juiste uitleg geven, mijn medische geschiedenis weten, juiste begeleiding. De dames zijn top en ook de assistentes. Raad Materna ook zeker aan.
Sanne Sanne uit Nieuwegein heeft geschreven op 1 juli 2019 om 3:58 pm:
Ik ben hier terecht gekomen met een specifieke voorkeur. Tijdens de zwangerschap en vooral het einde heb ik heel veel problemen gekend. Ik begon met heftige voorweeen en zelfs een startende bevalling. Door mijn toestanden moest de verloskundige vaak op komen draven ook midden in de nacht, maar ze was er. En altijd begripvol en een luisterend oor voor mijn problemen en gedoe. Ik ben uiteindelijk van een randprematuur bevallen die in volle gezondheid ter wereld kwam met 46cm en bijna 3kg. Ik ben de meiden stuk voor stuk heel dankbaar. En Maaike specifiek wat is zij mijn heldin met alle rust en begrip die ze keer op keer gehad heeft en bewaard heeft. Ook de overdracht naar het ziekenhuis was super. Ik beval heel snel en dachten ze in het ziekenhuis dat niet zo’n vaart zou lopen. Wist Maaike heel goed over te brengen dat bevallen bij mij letterlijk met een zucht ging. Was het ziekenhuis hier nog niet op voorbereid dan was Maaike het wel. Super bedankt!!!! Ik kan iedereen Materna aanbevelen zou ze zo weer vragen.

Ons Team

EVEN VOORSTELLEN