Help onze verloskundigen praktijk!

Deel je ervaring met Materna verloskundigen!

Review

 Bedankt voor de keuze voor onze verloskundigenpraktijk. Wij hebben ons met volle overgave ingezet om jou de persoonlijke en professionele zorg te bieden die jij verdient!

Review plaatsen op Google of Facebook

Klik op de link hieronder om uw review te plaatsen.

Google reviewFacebook review

Bedankt voor je bijdrage en graag tot ziens!

Nieuw! Het Anticonceptie spreekuur:

Denk je na over anticonceptie en zou je hierover graag meer informatie of advies ontvangen? neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag verder. Het plaatsen en verwijderen van spiralen kan tevens op de praktijk worden uitgevoerd. We maken direct een controle echo.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze reviews

5,0 17 reviews

 • Avatar Nadine Lambour ★★★★★
  Heel fijne praktijk met hele kundige en vriendelijke verloskundigen.
  Alleen maar goede ervaringen gehad met alle dames: verloskundigen, assistentes en stagiaire. Supergoede begeleiding van mijn eerste zwangerschap waarbij ik soms wat onzekere
  … More momenten had en ze altijd de tijd namen om mijn vragen te beantwoorden en gerust te stellen. Ook op de begeleiding bij de bevalling kijk ik met een positief gevoel terug. Ik zou deze praktijk dan ook aan iedereen aanraden!
  En als je dan toch voor de verloskunde bij Materna kiest, dan is de Kraamzorg die Materna aanbiedt een fantastische aanvulling. Onze kraamhulp Céline heeft ons top begeleidt tijdens de kraamweek, met haar geduld, vriendelijkheid en bovenal enthousiasme voor haar werk!
  Dank nogmaals allen bij Materna!
 • Avatar Lydia Stolp ★★★★★
  Voor onze beide kinderen bij materna geweest en ik raad deze verloskundigen bij iedereen aan. Wat een fijn warm bad waar je in terecht komt. Heel persoonlijk, er wordt goed mee gedacht en naar je geluisterd. Super lieve en gezellige verloskundigen … More én ze hebben hun eigen kraamzorg wat ook enorm goed bevallen is. En wat ook heel fijn is, is dat alle verloskundigen ook echoscopisch zijn, waardoor, op de 20 weken echo na, alle echo's gewoon op de praktijk kunnen.
 • Avatar Vera Verweij ★★★★★
  Persoonlijk en fijn contact. Lekker pragmatisch en goede ondersteuning. Enige minpuntje is beperkte hoeveelheid spreekuur op de locatie op de Neuweg voor als je in die omgeving woont.
 • Avatar Marjolein Udo ★★★★★
  Betrokken en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Bij Materna nemen ze de tijd om alle vragen te beantwoorden en houden ze rekening met de wensen die je hebt.
 • Avatar nadien nadientje ★★★★★
  Tijdens mijn zwangerschap ben ik door Materna verloskundigenpraktijk begeleid met het hele proces. Ze nemen de tijd voor je. Nodige tips gekregen. Ik zou je Materna zeker aanraden als je zwanger bent.
 • Avatar Lonneke Van Velzen ★★★★★
  Ik heb een onweis goede tijd gehad bij materna.
  Ze namen goed de tijd voor je. Als er nog een kleine bij komt ga ik zo ie zo terug bij materna.
 • Avatar Jolien Garrer - van Male ★★★★★
  Hele fijne verloskundige. Nemen de tijd voor je en zijn allemaal heel vriendelijk, kundig en leuk! Zeker een aanrader om daar heen te gaan als je zwanger bent!
 • Avatar Trudie Steenhof ★★★★★
  Hele fijne, deskundige begeleiding!
 • Avatar Jolanda Talamini Brasser ★★★★★
  Een superfijn team , kundig, warme aandacht en je voelt je er gelijk thuis!
 • Avatar rion robin ★★★★★
  Beste en vriendelijke verloskundigen heel erg lief
 • Avatar Chantal van Leeuwen-Blaauwendraad ★★★★★
  Echt een top team! Er is enorm veel begrip, geduld en enthousiasme! Voelt als een warm bad! Zowel bij de nare situaties (miskramen) als bij de leuke situaties (nu 22 weken zwanger) voelen wij ons gehoord en geholpen!
 • Avatar Wouter van der Wansem ★★★★★
  Fijne mensen en goede praktijk, nog maar 2 keer geweest maar nu al een heel goed en huiselijk gevoel!
 • Avatar Mariëlle van Reenen ★★★★★
  Erg goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Vriendelijk, open en eerlijk geholpen. Niets was te gek en ze staan altijd voor je klaar om in alle rust uitleg te geven of een extra controle te doen wanneer je onzeker bent.

Volg ons op social media

Ons Team

EVEN VOORSTELLEN